Přijměte i v letošním roce pozvání na již pravidelnou Noc kostelů. Pro letošní rok zástupci havlíčkobrodských církví připravili pro účastníky novinku – Kartičku poutníka, na kterou bude možné sbírat pamětní razítka. Kartičku získáte na kterémkoliv ze zúčastněných míst. Za naplněnou kartičku získá každý poutník malou odměnu.

pohlednice_2016

Stejně jako v loňském roce jsme společně s dalšími dvěma církvemi, které jako my nemají vlastní prostor ke scházení, připravili program v kapli Povýšení svatého Kříže v areálu havlíčkobrodské nemocnice – tzv. nemocniční kapli.

Noc kostelů 2016 proběhne v pátek 10. června. V nemocniční kapli konkrétně od 18:00 do 19:30. Budete se moci seznámit s prostorem této kaple, zaposlouchat se do pásma křesťanských písní, a vyslechnout 3 krátká biblická zamyšlení.

Naše pozvání platí i do dalších havlíčkobrodských kostelů, které budou ve jmenovaný pátek otevřené – všichni organizátoři mezi sebou spolupracují tak, aby si návštěvníci během několika hodin mohli projít všechny nebo alespoň většinu otevřených míst, a ještě k tomu mohli shlédnout nebo vyslechnout co nejzajímavější program. Budeme se s vámi těšit na viděnou.

Noc kostelů 2016

Kompletní informace k Noci kostelů v Havlíčkově Brodě najdete zde.